Αισθητική και μέγιστη απόδοση

Τα υφάσματα Sunbrella σας παρέχουν άριστη και μακροπρόθεσμη προστασία από τη UV ακτινοβολία, τις υψηλές θερμοκρασίες και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η Sunbrella με τις ακρυλικές ίνες που χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με τις μεθόδους Synacryl και Cleanguard, σας εγγυάται ότι τα υφάσματά της διατηρούν το αρχικό τους χρώμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα ενώ παράλληλα παρουσιάζουν μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό.

Τα υφάσματα Sunbrella είναι κατάλληλα για όλα τα είδη επίπλων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (κήπος, ταράτσα, ιστιοπλοϊκό, πισίνα κλπ) ενώ διατίθεται μεγάλη ποικιλία από υφάσματα μονόχρωμα ή με ρίγες, με έντονα ή ήπια χρώματα.

Χαρακτηριστικά

  • Σύνθεση: 100 % ακρυλικό νήμα
  • Φινίρισμα: Cleangard επεξεργασία για απώθηση της βρωμιάς και επεξεργασία για την απωθηση του νερού
  • Βάρος: 295 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο
  • Πλάτος: 1.37cm, 1.40cm και extra large
  • Συνιστώμενη Χρήση: Έπιπλα όλων των διαστάσεων όπου και αν βρίσκονται

Υφάσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας

Προστασία από τον ήλιο

Το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος συνιστά Υφάσματα Sunbrella® σε προϊόντα σκίασης ως βοήθεια στην πρόληψη των ζημιών που προκαλούνται στο δέρμα από τον ήλιο, ως μέρος μιας πλήρους αντηλιακής προστασίας.

Χρώματα που διαρκούν

Η μοναδική διαδικασία χρωματισμού τους παρέχει στα υφάσματα Sunbrella μεγάλη αντοχή στο ξεθώριασμα χαρίζοντάς τους μεγάλη διάρκεια ζωής όπου και αν χρησιμοποιούνται

5ετής Εγγύηση

Η Sunbrella στέκεται πίσω από τα υφάσματα της με μια εγγύηση που είναι η καλύτερη στον κλάδο: μια 5ετής περιορισμένη εγγύηση για ταπετσαρίες, ειδικά σχεδιασμένα υφάσματα και διακοσμητικά υφάσματα σκίασης