ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ DICKSON
ΕΓΓΥΗΣΗ – ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ: ORCHESTRA, ORCHESTRA MAX, SYMPHONY OPERA
B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ : ΕΜΠΡΙΜΕ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ DICKSON
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ : SUNWORKER ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ, BLACKOUT, ΑΚΑΥΣΤΑ ALTO FR-M1-POLYESTER

Η Εταιρεία DICKSON εγγυάται την αδιαβροχία και την αντοχή των χρωμάτων: 7/8 μίνιμουμ αντοχή κάτω από έκθεση σε UV ακτινοβολία, και σε συνθήκες κακοκαιρίας, σύμφωνα με τα ISO: NF ΕΝ ISO 105 Β02 και NF ΕΝ ISO 105 Β04.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ & ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΘΗΚΕΣ:

ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Για τα πρώτα οκτώ (8) χρόνια, η εταιρεία μας αλλάζει δωρεάν το τεντόπανο που έχει πρόβλημα, εξαιρώντας κάθε άλλο κόστος που έχει σχέση με την τέντα για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πρόβλημα στο τεντόπανο μετά τα οκτώ (8) χρόνια, κατά τον ένατο (9ο) χρόνο, γίνεται έκπτωση 30% από το νέο τεντόπανο και κατά τον δέκατο (10ο) χρόνο, γίνεται έκπτωση 15% από το νέο τεντόπανο. Κάθε παράπονο, πρέπει να αποσταλεί μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την ημερομηνία που θα διαπιστωθεί το πρόβλημα, αφού προσκομίσετε και την απόδειξη αγοράς του τεντόπανου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Β’ και Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, η εγγύηση ισχύει για το σύνολο των ετών της εγγύησης.
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ -ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ- ΤΑ ΕΞΗΣ:
Προβλήματα στη ραφή του τεντόπανου, ατμοσφαιρική ή φυτοϋγειονομική ρύπανση, ρύπανση από πουλιά ή ζώα, λάθη στην κατασκευή και τοποθέτηση της τέντας, το περιβάλλον της τοποθέτησης της τέντας, όταν δεν ανταποκρίνεται στο φυσιολογικό περιβάλλον (π.χ. κοντά σε καμινάδα τζακιού κ.λη.), λανθασμένη χρήση εργαλείων που μπορεί να κάνουν ζημιά στην τέντα, χρήση χημικών απορρυπαντικών, βανδαλισμοί, φωτιά, καύση από τσιγάρο του υφάσματος, αυτοκινητιστικά ατυχήματα.